2102430586 Ρούμελης 154, Αχαρνές autokanlis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Auto Kanlis
Συνεργείο Αυτοκινήτων - Φανοποιείο - Βαφείο - Ανταλλακτικά - Πωλήσεις Αυτοκινήτων - Αχαρνές Αττική


Το συνεργείο αυτοκινήτων Auto Kanlis, με έδρα τις Αχαρνές Αττικής, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 1980. Με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση, το συνεργείο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε φανοποιεία, βαφείο, καθώς και πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με δυνατότητα δανειοδότησης.

Υπηρεσίες

  • Φανοποιείο: Αντιμετωπίζουμε κάθε είδους ζημιές στο αμάξωμα του αυτοκινήτου σας, αποκαθιστώντας το στην αρχική του κατάσταση με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και υλικών υψηλής ποιότητας.
  • Βαφείο: Παρέχουμε υπηρεσίες βαφής που εξασφαλίζουν την τέλεια εμφάνιση του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιώντας οικολογικά χρώματα και σύγχρονες τεχνικές για αντοχή και αισθητική.
  • Πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων: Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από αξιόπιστα μεταχειρισμένα οχήματα. Παρέχουμε επίσης δυνατότητα δανειοδότησης για την αγορά, εξασφαλίζοντας ευκολία και οικονομική ευελιξία στους πελάτες μας.

Περιοχές εξυπηρέτησης
Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε ολόκληρη την Αττική, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση και άμεση εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

Τι μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό

  • Οικογενειακή επιχείρηση: Η προσωπική μας αφοσίωση και το φιλικό περιβάλλον που δημιουργούμε, μας επιτρέπουν να είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη.
  • Όχημα αντικατάστασης: Παρέχουμε τη δυνατότητα χορήγησης οχήματος αντικατάστασης κατά τη διάρκεια των επισκευών, διασφαλίζοντας την αδιάκοπη κινητικότητα των πελατών μας.
  • Δανειοδότηση: Προσφέρουμε δανειοδότηση ακόμα και σε περιπτώσεις αδυναμίας επισκευής, δίνοντας λύσεις σε κάθε ανάγκη.
  • Συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες: Διαχειριζόμαστε όλες τις διαδικασίες σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρείες, χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη, απλοποιώντας έτσι την όλη διαδικασία αποζημίωσης.

Η Auto Kanlis συνεχίζει να προσφέρει αξιόπιστες και εξειδικευμένες υπηρεσίες με γνώμονα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση του πελάτη. 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να ανακαλύψετε τις λύσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε για το αυτοκίνητό σας.

 
     
     
     2102430586