2102430586 Ρούμελης 154, Αχαρνές autokanlis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων 
Auto Kanlis - Συνεργείο Αυτοκινήτων - Φανοποιείο - Βαφείο - Πωλήσεις Αυτοκινήτων - Αχαρνές Αττική


Το συνεργείο αυτοκινήτων Auto Kanlis, με έδρα τις Αχαρνές Αττικής, δεν παρέχει μόνο υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής, αλλά εμπορεύεται επίσης μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 1980, μπορούμε να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις για την συντήρηση και την επισκευή του οχήματός σας.

Ανταλλακτικά που διαθέτουμε:

  • Μηχανικά Ανταλλακτικά: Κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων, συστήματα εξάτμισης, και άλλα βασικά μηχανικά μέρη που εξασφαλίζουν την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.
  • Ηλεκτρικά Ανταλλακτικά: Μπαταρίες, γεννήτριες, μίζες και όλα τα απαραίτητα ηλεκτρικά εξαρτήματα για την σωστή λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων του οχήματός σας.
  • Ανταλλακτικά Φανοποιείας: Προφυλακτήρες, καπό, φτερά, και άλλα εξαρτήματα αμαξώματος που θα επαναφέρουν το αυτοκίνητό σας στην αρχική του κατάσταση μετά από ατυχήματα ή φθορές.
  • Αξεσουάρ και Αναλώσιμα: Φίλτρα, υαλοκαθαριστήρες, λαμπτήρες, και άλλα αναλώσιμα είδη που απαιτούν τακτική αντικατάσταση για τη συντήρηση του οχήματός σας.
  • Συστήματα Φρένων: Δισκόπλακες, τακάκια, και άλλα εξαρτήματα για την ασφαλή πέδηση του αυτοκινήτου σας.
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

Γιατί να επιλέξετε την Auto Kanlis για τα ανταλλακτικά σας:

  • Ποιότητα και Αξιοπιστία: Προσφέρουμε μόνο γνήσια και υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά που εξασφαλίζουν τη μακροχρόνια και ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.
  • Εξειδίκευση και Εμπειρία: Με πάνω από τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο, γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται το όχημά σας για να λειτουργεί άψογα.
  • Ευρεία Διαθεσιμότητα: Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών για σχεδόν όλες τις μάρκες και τα μοντέλα αυτοκινήτων, εξασφαλίζοντας ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.
  • Εξυπηρέτηση Πελατών: Το προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό ανταλλακτικό και να σας παράσχει την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη.

Η Auto Kanlis είναι η ιδανική επιλογή για την προμήθεια ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Αττική. Επισκεφτείτε μας στις Αχαρνές και ανακαλύψτε την πλούσια γκάμα των προϊόντων μας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή φροντίδα για το όχημά σας. 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

 
     
     
     2102430586