2102430586 Ρούμελης 154, Αχαρνές autokanlis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Βαφείο Αυτοκινήτων 
Auto Kanlis - Συνεργείο Αυτοκινήτων - Ανταλλακτικά - Φανοποιείο - Πωλήσεις Αυτοκινήτων - Αχαρνές Αττική

 

Το συνεργείο αυτοκινήτων Auto Kanlis, με έδρα τις Αχαρνές Αττικής, εξειδικεύεται στις υπηρεσίες βαφείου αυτοκινήτων, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια από το 1980. Η μακρόχρονη εμπειρία μας και η δέσμευσή μας στην αριστεία καθιστούν το συνεργείο μας την ιδανική επιλογή για την αποκατάσταση και την ανανέωση της εμφάνισης του οχήματός σας.

Υπηρεσίες Βαφείου:

  • Ολική Βαφή: Αναλαμβάνουμε την πλήρη βαφή του αυτοκινήτου σας, είτε θέλετε να αλλάξετε το χρώμα του είτε να αποκαταστήσετε την αρχική του εμφάνιση. Χρησιμοποιούμε οικολογικά χρώματα υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν αντοχή και λαμπερό αποτέλεσμα.
  • Μερική Βαφή: Παρέχουμε υπηρεσίες μερικής βαφής για την αποκατάσταση συγκεκριμένων σημείων του οχήματός σας που έχουν υποστεί φθορές ή γρατζουνιές. Η απόλυτη χρωματική ταύτιση εξασφαλίζει ομοιογένεια και αισθητική αρμονία.
  • Ειδικές Βαφές και Εφέ: Προσφέρουμε ειδικές βαφές και εφέ, όπως ματ, μεταλλικές και περλέ βαφές, για να δώσετε στο αυτοκίνητό σας μια μοναδική και προσωπική πινελιά.
  • Προστατευτικές Επιστρώσεις: Εφαρμόζουμε προστατευτικές επιστρώσεις που προστατεύουν τη βαφή από γρατζουνιές, ακτίνες UV και άλλες φθορές, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής και τη λάμψη του χρώματος.
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

Γιατί να επιλέξετε την Auto Kanlis για τις ανάγκες βαφής του αυτοκινήτου σας:

  • Εξειδικευμένο Προσωπικό: Οι τεχνίτες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στη βαφή αυτοκινήτων, εξασφαλίζοντας άριστα αποτελέσματα.
  • Ποιότητα Υλικών: Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά και χρώματα υψηλής ποιότητας, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και εξασφαλίζουν μακροχρόνια αντοχή.
  • Προηγμένες Τεχνικές: Εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές βαφής και διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.
  • Εγγύηση Ικανοποίησης: Δεσμευόμαστε για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχοντας εγγυήσεις για την ποιότητα της εργασίας μας.
  • Εξυπηρέτηση Πελατών: Ως οικογενειακή επιχείρηση, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην προσωπική εξυπηρέτηση, εξασφαλίζοντας ότι κάθε πελάτης μας λαμβάνει την προσοχή και τη φροντίδα που του αξίζει.

Η Auto Kanlis είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για την βαφή του αυτοκινήτου σας στην Αττική. Επισκεφτείτε μας στις Αχαρνές και αφήστε μας να αναδείξουμε την ομορφιά και τη λάμψη του οχήματός σας με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες βαφείου μας.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Στόχος μας είναι να υπερβούμε τις προσδοκίες σας με εξαιρετική ποιότητα και επαγγελματισμό.

 
     
     
     2102430586