2102430586 Ρούμελης 154, Αχαρνές autokanlis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Φανοποιείο Αυτοκινήτων 
Auto Kanlis - Συνεργείο Αυτοκινήτων - Ανταλλακτικά - Βαφείο - Πωλήσεις Αυτοκινήτων - Αχαρνές Αττική


Το συνεργείο αυτοκινήτων Auto Kanlis, με έδρα τις Αχαρνές Αττικής, είναι γνωστό για την εξειδίκευσή του στη φανοποιία αυτοκινήτων. Από το 1980, προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες φανοποιείας, αποκαθιστώντας την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα του οχήματός σας με απόλυτη ακρίβεια και επαγγελματισμό.

Υπηρεσίες Φανοποιίας:

  • Επισκευή Αμαξώματος: Αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση ζημιών στο αμάξωμα του αυτοκινήτου σας, είτε πρόκειται για μικρές γρατζουνιές και βαθουλώματα, είτε για σοβαρές ζημιές από ατυχήματα. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές και εξοπλισμό για να επαναφέρουμε το όχημά σας στην αρχική του κατάσταση.
  • Αποκατάσταση Δομικών Ζημιών: Αντιμετωπίζουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες δομικές ζημιές με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας και υλικών υψηλής ποιότητας. Εξασφαλίζουμε ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι τόσο ασφαλές όσο ήταν πριν το ατύχημα.
  • Ευθυγράμμιση Πλαισίου: Με τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και τεχνικών, προσφέρουμε ακριβή ευθυγράμμιση του πλαισίου του οχήματός σας, εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία και τη σταθερότητα του αυτοκινήτου.
  • Αντικατάσταση Ανταλλακτικών: Διαθέτουμε γνήσια και υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά για την αντικατάσταση κατεστραμμένων μερών του αμαξώματος, όπως προφυλακτήρες, καπό, φτερά και άλλα εξαρτήματα.
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

Γιατί να επιλέξετε την Auto Kanlis για τις ανάγκες φανοποιίας σας:

  • Πολυετής Εμπειρία: Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, γνωρίζουμε ακριβώς πώς να αντιμετωπίζουμε κάθε είδους ζημιά και να παρέχουμε άριστα αποτελέσματα.
  • Υψηλή Ποιότητα Εργασίας: Δεσμευόμαστε για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και τις πιο προηγμένες τεχνικές.
  • Προσωπική Εξυπηρέτηση: Ως οικογενειακή επιχείρηση, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην προσωπική επαφή με τους πελάτες μας, εξασφαλίζοντας ότι κάθε ανάγκη σας θα ικανοποιηθεί πλήρως.
  • Συνεργασία με Ασφαλιστικές Εταιρείες: Διαχειριζόμαστε όλες τις διαδικασίες σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρείες, απλοποιώντας την όλη διαδικασία αποζημίωσης για εσάς, χωρίς να χρειάζεται να εμπλακείτε προσωπικά.
  • Όχημα Αντικατάστασης: Προσφέρουμε τη δυνατότητα χορήγησης οχήματος αντικατάστασης κατά τη διάρκεια των επισκευών, διασφαλίζοντας την αδιάκοπη κινητικότητα των πελατών μας.

Η Auto Kanlis είναι η ιδανική επιλογή για υπηρεσίες φανοποιίας αυτοκινήτων στην Αττική. Επισκεφτείτε μας στις Αχαρνές και αφήστε μας να επαναφέρουμε το αυτοκίνητό σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας.

 
     
     
     2102430586