2102430586 Ρούμελης 154, Αχαρνές autokanlis@gmail.com

Auto Kanlis
Συνεργείο Αυτοκινήτων - Φανοποιείο - Βαφείο - Ανταλλακτικά - Πωλήσεις Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων - Αχαρνές Αττική

Το συνεργείο αυτοκινήτων Auto Kanlis, με έδρα τις Αχαρνές Αττικής, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 1980. Με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση, το συνεργείο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε φανοποιεία, βαφείο, καθώς και πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με δυνατότητα δανειοδότησης.
Η Auto Kanlis συνεχίζει να προσφέρει αξιόπιστες και εξειδικευμένες υπηρεσίες με γνώμονα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση του πελάτη. Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να ανακαλύψετε τις λύσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε για το αυτοκίνητό σας.

 

Φανοποιείο Αυτοκινήτων

Φανοποιείο Αυτοκινήτων

Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές και εξοπλισμό για να επαναφέρουμε το όχημά σας στην αρχική του κατάσταση.

Περισσότερα
Φανοποιείο Αυτοκινήτων

Φανοποιείο Αυτοκινήτων

Αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση ζημιών στο αμάξωμα του αυτοκινήτου σας, είτε πρόκειται για μικρές γρατζουνιές και βαθουλώματα, είτε για σοβαρές ζημιές από ατυχήματα.

Περισσότερα
Πωλήσεις Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων

Πωλήσεις Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων

Διαθέτουμε μια προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών και τύπων. Κάθε όχημα υποβάλλεται σε λεπτομερή έλεγχο και συντήρηση πριν τη διάθεση του προς πώληση, εξασφαλίζοντας ότι είναι σε άριστη κατάσταση.

Περισσότερα
Βαφείο Αυτοκινήτων

Βαφείο Αυτοκινήτων

Αναλαμβάνουμε την πλήρη βαφή του αυτοκινήτου σας, είτε θέλετε να αλλάξετε το χρώμα του είτε να αποκαταστήσετε την αρχική του εμφάνιση. Χρησιμοποιούμε οικολογικά χρώματα υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν αντοχή και λαμπερό αποτέλεσμα.

Περισσότερα
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Το συνεργείο αυτοκινήτων Auto Kanlis, με έδρα τις Αχαρνές Αττικής, δεν παρέχει μόνο υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής, αλλά εμπορεύεται επίσης μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Περισσότερα